Vårbuffé
Varmrökt laxfilé med örtdressing och grillad citron
Klar potatissallad med olivolja samt säsongens primörer och färska örter
Ceasarkyckling på fat
Romasallad med riven parmesan och grillade cocktailtomater
Chevice på räkor, mango, avokado och chili
Tomat och mozzarellasallad med färsk basilika
Spenat och fetaostpaj
Färskostcreme
Hembakat mörkt bröd
Surdegs levain
Pris: 265 kr/pers
Sommarbuffé
Gravad citronpeppar lax med dillcreme
Färskpotatissallad med rött äpple, pepparrot, rädisa, salladslök
Västerbottenpaj med vispad smetana samt finhackad rödlök
Kattegatt ceviche med räkor, ägg, kapris och dill
Ugnsbakad kycklingfilé med doft av gotländsk ramslök
Napolitansk sallad med rödbeta, getost & honung
Ost med kex och druvor samt persikomarmelad
Färksostcreme
Grant Rustique bröd
Pris: 265 kr/pers
Höstbuffé kött
Paj med rökt sidfläsk samt kräftor
Honung och rosépeppar gravad lax med krämig senapssås
Tunnskivad älgrostbiff med picklad höstsvamp
Bulgursallad med spenat, gula sultanrussin och höstäpple
Örtrostade gul och rödbetor
Chévre och persiljebakad bifftomat
Bröd och smör
Pris: 255 kr/pers
Höstbuffé fisk
Ugnsbakad lax med fetaostcreme
Inlagda betor med ingefära
Västerbottenpizza med rom, smetana samt finhackad rödlök
Rotfruktspaj
Tunnskivad ryggbiff med tomat, ananas och chili
Sötpotatissallad med grillad paprika och haricots verts
Levain och Philadelphia spread
Pris: 255 kr/pers
Vinterbuffé
Örtmarinerad lammytterfilé med rödvinssky
Shizobakad lax med ingefärscreme
Vitlöksrostad potatis med vintergrönt
Västerbottenpaj
Sallad på rostad pumpa, rödlök och chevreost
Rotfruktsgratäng – varm
Lantbröd och smör
Pris: 255 kr/pers
priserna ex moms
Beställning senast 3 arbetsdagar innan, minimum 10 pers