A la Carte
Minimum 10 personer per rätt
- Helstekt oxfilé med rostad vitlöksås samt potatiskaka
250 kr - Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner samt duchessepotatis
130 kr - Wallenbergare med potatismos serveras med ärtor, skirat smör och rårörda lingon
150 kr - Räkbakad lax med hummersås samt potatismos
170 kr - Halstrad röding med smörgräddsås samt dillkokt potatis
245 kr
Vegetariskt
Minimum 10 personer per rätt
- Auberginschnitzel med ratatouille och potatisgratäng
115 kr - Cous Cousfylld paprika smaksatt med färsk chili och zucchinisås
115 kr - Grönsaksspett med halv bakad potatis och tomat- basilikasås
120 kr
Alla priser exklusive moms
Varmrätter behöver beställas 3 dagar i förväg.
Är ni sent ute prova att ring 08-718 04 05 eller e-posta info@nackacatering.se så ska vi givetvis försöka hjälpa er i alla fall.